DES DE 1916

Embotits Caus som una empresa familiar que elabora embotits tradicionals des de 1916 a Puig-reig, al cor del Berguedà. Tot va començar a l’antiga xarcuteria de la casa de Cal Tranquil, on en Joan Boixader va arrancar aquest negoci familiar que ha crescut i evolucionat el llarg de 4 generacions fins als nostres dies.

En l’actualitat seguim elaborant els nostres embotits fidels als processos tradicionals, fruit del privilegiat entorn del Berguedà.

El nostre compromís amb la selecció de les matèries primeres i els processos d’elaboració per obtenir el millor producte són les raons que ens permeten mantenir l’alt nivell de qualitat que ens ha caracteritzat el llarg de més de 100 anys.

Embotits Caus som una empresa centenària formada per un equip de treball jove que ens permet afrontar el futur amb l’entusiasme del primer dia, en constant evolució, superant nous reptes i mantenint l’Excel·lència en els nostres productes i serveis als nostres clients.

FEM TRADICIÓ

Des de 1916 som artesans del porc, la nostra història ens ha ensenyat a ser-ho. El nostre embotit és elaborat amb la màxima delicadesa, peça per peça, pas a pas. Començant per la minuciosa selecció de la millor carn fresca, seguint el procés tradicional d’elaboració i sotmetent-lo a un llarg i controlat procés d’assecament.

Primem la qualitat a la quantitat, perquè preferim el sabor autèntic. Orgullosos del nostre origen, de Puig-reig i del Berguedà.

A Embotits Caus fem tradició des del 1916.